Hechten aan duurzaamheid

Marjolein Demmers (37) is de nieuwe directeur van de unit Milieu en Duurzaamheid van de DHV Groep. DHV is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent en duurzame oplossingen aanbiedt, onder meer in markten als industrie, infrastructuur en milieu. Demmers komt van energiebedrijf Essent waar ze een kleine zes jaar werkte, maar waar ze geen echte mogelijkheden meer zag om door te groeien. ,,Ik hecht aan duurzaamheid en aan maatschappelijk belang. Bij DHV is die maatschappelijke relevantie aanwezig. Bijna alle projecten zijn van belang voor de BV Nederland'', aldus Demmers, die eerder bij McKinsey werkte en actief was aan de Australische RMIT Universiteit (Institute of technology). Demmers heeft sinds begin deze maand de leiding over circa 120 mensen die overheid en bedrijfsleven adviseren op het gebied van water, milieu, veiligheid en duurzaamheid.

Personalia@nrc.nl