Bush of Kerry: nog 10 dagen

,,Het Amerikaanse volk verdient een president die snapt dat we een sterke economie kunnen opbouwen en banen voor de 21ste eeuw kunnen scheppen als we investeren in wetenschap en techniek. Maar George Bush heeft de onderzoeks- en ontdekkingsgeest letterlijk de rug toegekeerd.''

John Kerry, gisteren in Minnesota (met Dana Reeve aan zijn zijde, weduwe van de vorige week overleden acteur Christopher Reeve die een groot pleitbezorger van medisch onderzoek was)

,,De uitslag van deze verkiezing zal de richting van de oorlog tegen terrorisme bepalen, en in deze oorlog is er geen plaats voor verwarring, en geen alternatief voor de overwinning. (..) Iedereen die denkt dat we strijden tegen een metafoor, begrijpt niet met wat voor vijand we te maken hebben en heeft geen idee hoe we oorlog moeten winnen om Amerika veilig te houden.''

George Bush, gisteren in het sportstadion van Wilkes-Barre, Pennsylvania