NTG komt met popmuziekblad voor ouderen (Gerectificeerd)

NTG, uitgever van onder meer OOR en Aloha, brengt een nieuw muziektijdschrift op de markt. In samenwerking met vanLeest Music & Movies, een winkelketen met ruim vijftig vestigingen, wordt op 2 december Aloha: People & Music gelanceerd. VanLeest is een volle dochter van de Free Record Shop en de NTG is een onderdeel van de Telegraaf Tijdschriften Groep. Het nieuwe tijdschrift is bestemd voor ,,de volwassen muziekliefhebber die geïnformeerd wil worden over de muzikale helden van nu en de rock- en popklassiekers van toen', aldus NTG. Bij het blad zullen ook cd's en dvd's verspreid worden. Volgende week dinsdag verschijnt de Nederlandse editie van het Amerikaanse tijdschrift Vibe. Vibe richt zich op een jeugdig publiek van urban-liefhebbers.

Rectificatie

Aloha

Uitgeverij NTG van het nieuwe magazine Aloha: People & Music is geen onderdeel van de Telegraaf Tijdschriften groep, zoals in het artikel NTG komt met popmuziekblad voor ouderen staat (20 oktober, pagina 9). NTG is van EW de Vlieger Holding.