Nieuwe borden bij rijksweg Almelo

Rijkswaterstaat gaat alsnog de bebording aanpassen bij wegwerkzaamheden op de A35 nabij Almelo. Afgelopen zondag kwamen bij een verkeersongeval aan het einde van de snelweg vijf jongeren uit Zeewolde om het leven. Vermoedelijk hadden de jongeren, die op de terugweg waren van discotheekbezoek in Duitsland, even tevoren de afslag naar de snelweg A1 gemist. Volgens de politie is hun auto door een te hoge snelheid uit de bocht gevlogen. Naar aanleiding van het ongeval is er discussie ontstaan over de bebording op het weggedeelte. Hoewel alles volgens de regels is, en er ook geen klachten van weggebruikers zijn binnengekomen, gaat Rijkswaterstaat uit voorzorg de pijlen aanpassen op de borden die verwijzen naar de snelweg A1. De wegwerkzaamheden zijn begin volgende week afgerond.