Balkenende ontslagen uit ziekenhuis (Gerectificeerd)

Minister-president Balkenende heeft vanmiddag het IJsselland Ziekenhuis in zijn woonplaats Capelle aan den IJssel verlaten. Hij werd vergezeld door zijn vrouw en dochtertje. Een maand geleden werd hij er opgenomen wegens een agressieve ontsteking aan zijn rechtervoet. De premier is in totaal drie keer geopereerd. Hij zal verder poliklinisch worden behandeld. Deze week kreeg hij een aangepaste schoen aangemeten. Balkenende wil aanwezig zijn bij de ondertekening van de Europese Grondwet, op 26 oktober in Rome.

Rectificatie

EU-grondwet

In het bericht Balkenende ontslagen uit ziekenhuis (15 oktober, pagina 1) staat dat Balkenende aanwezig wil zijn bij de ondertekening van de Europese Grondwet, op 26 oktober in Rome. Die bijeenkomst is op 29 oktober.