Jackson wil verbod op Eminem-clip

De Amerikaanse popzanger Michael Jackson heeft van verschillende tv-zenders geëist dat ze de nieuwe videoclip Just Lose It van rapper Eminem niet meer uitzenden. In de clip drijft Eminem de spot met Jackson. Eén tv-zender, Black Entertainment Television, heeft inmiddels gehoor gegeven aan de eis. In het muziekfilmpje zit Eminem verkleed als Jackson op de rand van een kinderbed, waarop jongens heen en weer springen, terwijl hij rapt: ,,Come here little kiddie, on my lap/ Guess who's back with a brand new rap...'' (,,Kom maar op mijn schoot, mijn jongen/ Ik heb net een nieuwe rap verzonnen.'') Hiermee verwijst Eminem naar de aanklacht wegens ontucht met minderjarigen die tegen Jackson loopt. Ook valt in de clip Jacksons neus eraf, een verwijzing naar de geruchten over mislukte plastisch chirurgische ingrepen bij de zanger.