MAARTJE DUIN

Voorlopig stopt Maartje Duin met haar wekelijkse column, waarin ze het spoor van de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgt. Dat komt omdat ze, op weg van Detroit naar Chicago een auto-ongeluk heeft gekregen, doordat er olie op de weg lag. Ze is niet zwaar gewond, maar ligt in Ann Arbor in het ziekenhuis en moet loopoefeningen doen. In een mailtje dat ze deze week vanuit het ziekenhuis verstuurde, schrijft ze: ,,Ik lig sinds gisteren op de revalidatie-afdeling en word daar onderworpen aan een moordend schema van allerlei bewegingstherapieën, trapje op, trapje af, hinken naar de wc, etc. Over het algemeen gaat het heel goed. [...] Mijn afdeling, waar alle slachtoffers van auto-ongelukken liggen, wordt gesponsord door General Motors''.

Ze wil haar column hervatten zodra ze maar enigszins kan.

Maartje Duin mailen is mogelijk via: leven@nrc.nl