Huid

Als zangeres Cher 60 wordt, in mei 2006, geeft ze een feestje voor al haar vrienden, heeft ze aangekondigd. Op Hawaii zal ze in hun bijzijn naakt poseren voor een fotograaf van een Amerikaans blootblad – welk is nog niet duidelijk, ze schijnt nog op zoek te zijn naar afnemers. Op internet circuleert ook het gerucht dat ze dankzij acupunctuur een mooie stevige huid heeft weten te behouden en dat ze dat wil laten vastleggen. Ze zou de behandeling net begonnen zijn, maar ze merkt nu al effect.

Niet naakt, maar wel een tikkeltje ordinair is de mode die Dolce & Gabanna hebben aangekondigd voor de lente en zomer van 2005. Topmodel Naomi Campbell, nog lang geen 60 maar op haar 34ste wel al bijna met pensioen, opende de show in een slangenlederen corset, met zichtbaar zwart kant eronder. Ook de rest van de show bevatte veel wild: luipaardprints, krokodillenleren minirokjes, zebrahuiden hoedjes en veel veren van pauwen, struisvogels en fazanten. De prijzen zijn trouwens minder ordinair. D&G's beroemde klanten (Victoria Beckham, Madonna, Kylie Minogue, Priscilla en Lisa-Marie Presley) betalen soms wel 80.000 euro voor een exclusief jurkje. Spijkerbroeken zijn er al vanaf 1.000 euro.