Weblog Chavannes

Correspondent Marc Chavannes houdt tijdens de verkiezingscampagne in de VS een weblog bij, een `internetdagboek' waarin een weblogger in korte bijdragen persoonlijk verslag doet, commentaar levert en naar andere internetsites verwijst.

De weblog Amerika kiest bevat persoonlijke impressies van Chavannes over de campagne en het nieuws rondom de verkiezingen. De weblog wordt dagelijks ververst.

Vandaag over de `na-spin' van het debat tussen Cheney en Edwards: ,,Cheney maakte in het debat een (...) leuk foutje. Nadat Edwards hem had herinnerd aan omstreden praktijken van (...) het bedrijf waar Cheney bestuursvoorzitter was vóór hij vice-president werd, maakte Cheney zich er een beetje van af, zeggend: oude koek, allemaal weerlegd op Factcheck.com. Hij bedoelde Factcheck.org (...). De door Cheney genoemde site linkte (...) door naar GeorgeSoros.com, met op de voorpagina: een oproep niet op Bush/Cheney te gaan stemmen.''

www.nrc.nl/amerikakiest: