Assepoester

Alweer een variant op een sprookje, alweer een variant op Assepoester. Ditmaal speelt het zich af op een middelbare school in Californië, waar Sam zich afbeult in de snackbar van haar stiefmoeder. Op het internet heeft ze een leuke jongen ontmoet die, verkleed als prins, op het Halloweenbal met haar afspreekt. Hij blijkt de populairste jongen van de school te zijn. Sam is verkleed als prinses en wordt door de prins niet herkend. Als Sam het bal verlaat, verliest ze in plaats van een glazen muiltje haar mobiele telefoon. A Cinderella Story moet wel de luiste en valste variant zijn van de highschoolfilms die tieners dit jaar door de strot geduwd worden. De makers hebben zelfs niet de moeite genomen om Assepoes op het bal onherkenbaar te maken. Iedere idioot ziet dat zij Sam is en dat Sam Hilary Duff is, die bekend werd met de high school serie en film over Lizzy McQuire.

A Cinderella Story. Regie: Mark Rosman. Met: Hilary Duff, Chad Murray.