Nummers op site

Op een internetsite van studenten aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen circuleert sinds enkele dagen een lijst met mobiele telefoonnummers van Nederlandse politici. Op de lijst staat ondermeer het telefoonnummer van premier Balkenende. Ook de nummers van onder meer Job Cohen, Frits Bolkestein en Fred Teeven zijn vermeld. Balkenende krijgt een nieuw telefoonnummer, zo heeft de rijksvoorlichtingsdienst laten weten. Zijn huidige mobiele nummer is sinds de internetpublicatie niet meer bruikbaar. De mobiele telefoon van Balkenende staat daarom sinds de publicatie uitgeschakeld. De lijst met mobiele nummers werd door een forumgebruiker op de website neergezet. De Rijksvoorlichtingsdienst kan niets tegen de beheerders van de site beginnen. De internetsite, http://www.berryenberrie.nl,is sinds vanmorgen moeilijk te bereiken vanwege de drukte.