Mourinho verslaat met Chelsea zijn oude club FC Porto

Chelsea heeft in groep H van de Champions League met 3-1 gewonnen van titelverdediger FC Porto. De wedstrijd in Londen was bijzonder wegens de aanwezigheid van trainer José Mourinho, die FC Porto na het winnen van de Champions League heeft verruild voor Chelsea. In de andere groepswedstrijd won CSKA Moskou met 2-0 van Paris Saint-Germain. Chelsea gaat met zes punten aan de leiding, gevolgd door CSKA Moskou met vier. Barcelona deed goede zaken in groep F door Shakhtar Donetsk met 3-0 te verslaan. AC Milan won met enig geluk de thuiswedtrijd tegen Celtic, waardoor de Spaanse en Italiaanse club samen met zes punten aan de leiding gaan. Internazionale nam met zes punten de leiding in groep G. De Italiaanse ploeg versloeg in Brussel Anderlecht met 3-1, terwijl Valencia met 2-1 onderuit ging bij Werder Bremen. In groep E kwam Arsenal niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Rosenborg en leidt nu met vier punten, gevolgd door PSV en Panathinaikos met drie punten.