Laatste eerbetoon in de Arena

André Hazes krijgt maandagavond een laatste eerbetoon in de Amsterdam Arena. Het stadion gaat om 18 uur open. Het lichaam van de gisteren overleden zanger zal in de Arena zijn waar hij volgens eigen zeggen nog één keer had willen optreden. Dat hebben zijn platenmaatschappij EMI en concertorganisator Mojo bekend gemaakt. Ook de familie zal aanwezig zijn.

De condoleanceregisters op internet worden massaal bezocht. Aan het begin van de middag hadden ruim 41.000 mensen een bericht achtergelaten op de sites andrehazesfan.nl, condoleanceregister.com of condoleance.nl.

De documentaire Zij gelooft in mij, die gisteravond laat werd uitgezonden door de NPS, leverde hoge kijkcijfers op. In totaal keken gemiddeld ruim 900.000 belangstellenden. Het programma Barend en Van Dorp van RTL4, dat gewijd was aan de volkskunstenaar, werd door bijna 1,1 miljoen mensen bekeken. Naar de herhaling van Villa Felderhof met André Hazes (Nederland 1) keken ruim 1,6 miljoen mensen.