Eigen nieuws

Opschepperij

Mijn moeder, Karen Hofland, schept wel eens op over mij. ,,Oh, Pien (dat ben ik), is zó goed in hockey! Ze zit al in het eerste team!'',,Mam'', zeg ik dan ,,ik zit in d1.'' Ik vind het stom als zij zo opschept! Want dan kan ik het zelf niet meer doen! (haha grapje!) Maar ik vind opscheppen toch stom.

Eigen opschepnieuws van Josephine Hofland, 10 jaar

K3

Lieve Karen, Kathleen en Kristel. Ik ben fan van jullie. Ik heb plaatjes en boeken van K3 en de verkleedkoffer en K3 bakt een taart.

Eigen K3 nieuws van Maaike Berghuis,

7 jaar, uit Koudekerk a/d Rijn

Dooie muis

Ik en Boris gingen buiten spelen. We vonden een dode muis. We gingen naar huis en vroegen of we de muis mochten begraven. Een uur later gingen mijn zusje, mijn moeder, ik en Boris op de fiets naar de Heempark. Een kwartiertje later waren we er en we zochten eikeltjes, veren en bladeren en nog veel meer. Toen we thuis kwamen gingen we naar de achtertuin. Toen gingen we het graf versieren.

Eigen begrafenisnieuws en -tekening van Jelmer van Lieshout, 7 jaar, uit Delfgrauw

Bedplassersmuziek

Aloha allemaal,

Ik wil even reageren op de brief van Lotte over bedplassersmuziek van Keane. Ik vind dat ze helemaal gelijk heeft. De liedjes van Keane vind ik hardstikke leuk. Vooral hun laatste single. En ik ben 12 jaar. Het liedje van Jojo (`Leave got out') vind ik persoonlijk ontzettend dom.

Verder wil ik vragen of er wat vaker nieuws over popsterren of Harry Potter op de pagina kan komen (waarom is eigenlijk het Potterhoekje weg?)

Eigen popbrief van Marjolein Drenth, 12 jaar, uit Amersfoort

Reuzending

We hebben een foto gemaakt in Eindhoven. Vlakbij het station. Het zijn bowlingkegels en een bal. Ik ben op de kegel geklommen.

Eigen grote-dingennieuws en foto van Daphne van Bruegel, 9 jaar, uit Veghel

Een mooie dag

Op een dag was er een heel mooi kasteel. Het was mooi weer. De muisjes kwamen van onder het kasteel kijken naar de vogel. Vader en moeder gingen even lopen op de stoep met twee kindertjes.

Eigen verhaal en tekening van Sander Kes, 5 jaar, uit Harderwijk Dief bij de kapper

Ik ging eens een keer met mijn moeder en zusje naar de kapper. Daar waren dieven geweest. Toen kwam de politie, want de deur kon niet meer open. Eerst gingen ze met een koevoet en daarna met een stormram. Ze maakten het glas kapot. Daarna mochten wij pas bij de kapper naar binnen en gingen we op een bank zitten. Toen ging mijn zusje in de kapperstoel zitten en daarna kreeg ik heel mooi haar. Ze ging mijn haar invlechten.

Eigen kappersnieuws Merlijn Fekkes, 6 jaar, uit Den Haag