Corus-bestuurder verzilvert aandelen (Gerectificeerd)

Corus-bestuurder Stuart Pettifor heeft 28.333 gewone aandelen verkocht voor 1,5 miljoen pond (2,2 miljoen euro). Dat heeft het Brits-Nederlandse staalconcern gisteren bekendgemaakt. De aandelen waren ingekocht voor een ruim vijfmaal lager bedrag. Corus draait, dankzij een stijgende staalprijs en forse reorganisaties, weer wat beter. Voor het eerst sinds de fusie van British Steel met Hoogovens, kon het Brits-Nederlandse concern over de afgelopen zes maanden winst laten zien.

Rectificatie

Corus-bestuurder

In het artikel Corus-bestuurder verzilvert aandelen (23 september, pagina 20) staat dat Corus-bestuurder Pettifor 28.333 aandelen heeft verkocht voor 1,5 miljoen pond (2,2 miljoen euro). De opbrengst bedroeg 15.000 pond (22.000 euro).