Alstublieft, alstublieft

Delen van de smeekbede van de Brit Kenneth Bigley aan de Britse premier Tony Blair, de enige die hem kan redden.

,,Aan meneer Blair. Mijn naam is Ken Bigley, uit Liverpool.

Ik ben hier in Irak en ik denk dat dit mogelijk mijn laatste kans is om te praten met iemand die luistert. Help me alstublieft mijn vrouw, en mijn zoon en mijn moeder terug te zien. Ik wil niet sterven in Irak. Ik verdien dat niet.

Alstublieft, alstublieft laat de vrouwelijke gevangenen vrij die in Iraakse gevangenissen worden vastgehouden. Alstublieft, help hen. U moet me helpen, meneer Blair, omdat u nu de enige persoon bent op Gods aarde tot wie ik kan spreken. Alstublieft, alstublieft, help me zodat ik mijn vrouw kan terugzien die niet zonder me kan doorgaan.

Meneer Blair, ik ben niets voor u. Gewoon een persoon die in het Verenigd Koninkrijk woont, dat is alles, met een gezin als uw gezin, uw kinderen, uw jongens, uw vrouw.

Deze mensen vragen niet om de wereld. Ze vragen om hun vrouwen en geliefde kinderen. Ik zou willen dat u met me kon praten. Ik heb geen ambities. Ik heb een fout gemaakt door hier te komen.

Alstublieft help me meneer Blair, u kunt dat.''