Manchester wint nipt van Liverpool

Manchester United heeft gisteravond met 2-1 gewonnen van Liverpool. De wedstrijd stond vooral in het teken van de terugkeer van Rio Ferdinand. De verdediger van United speelde voor het eerst na een schorsing van acht maanden. De international, die een ovationeel applaus kreeg, liep de straf op omdat hij niet was komen opdagen bij een dopingcontrole. Een andere verdediger speelde in het topduel de hoofdrol. Mikael Silvestre maakte beide doelpunten voor de formatie van Sir Alex Ferguson. Twee keer scoorde hij met het hoofd, beide malen op aangeven van vleugelspits Ryan Giggs. Het tegendoelpunt kwam ook van de voet van Manchester United, via een eigen doelpunt van John O'Shea. Het was pas de tweede zege voor de club in zes duels dit seizoen in de Premier League.