onderschriftenwedstrijd

Filmlegende Lauren Bacall en de Australische filmster Nicole Kidman (l) zijn te zien op het Filmfestival in Venetië op deze AP-foto, bij de vertoning van de film `Birth', waarin ze beiden spelen. Veel grappen over Era-margarinereclame (`zo slank zijn als je dochter, dat is het helemaal'). Maar ook:

- Kerry wil met weapons of mass seduction achterstand op Bush wegwerken, Peter van Dalen, Houten.

- To Botox, or not to Botox: That is the question, Suzanne van der Weij-Steeghs, Oosterbeek

- Bij de kampioenschappen steels kijken springt vooral de oudere generatie in het oog, J. van der Hoest, Maassluis

De boekenbon gaat naar de eerste inzender van de grap `Here's looking at you, Kid man' (er waren meerdere), een variant op `Here's looking at you kid', de beoroemde zin die Bacalls partner Humphrey Bogart in de film Casablanca uitspreekt tegen Ingrid Bergman, als ze proosten. De eerste inzender was Lutgard Mutsaers, maar zonder adres. Postadres graag mailen.