ALBERT VERLINDE

Schandelijk zoals Albert Verlinde in zijn column van 11 september (`Altijd prijs!') de gebeurtenissen van de gijzeling in Beslan `peanuts' durft te noemen in vergelijking met zijn eigen aanstaand optreden in het TV-programma RTL Boulevard. Ook erg ongepast om daar het woord `bom' bij te gebruiken. Nu moet ik wel oppassen om niet in beledigende taal te vervallen aan het adres van Albert V., wat hij zelf zo graag bij anderen doet in zijn rubriekje. Wel hoop ik dat hij op 22 oktober aanstaande [bij de bekendmaking van de AKO-Literatuurprijs in de uitzending van RTL Boulevard] ook eens onderuit wordt gehaald, bijvoorbeeld door de genomineerden van de AKO-literatuurprijs. Misschien wordt hij dan wel vechtend wordt afgevoerd. Goed voor de kijkcijfers!

    • Dr. M.H. Klopper-Mensch