Kusjes van K3

We gingen op een stoomboot in de Rotterdamse haven varen met K3. Eerst mocht je met

Karen en Kathleen en Kristel op de foto. Toen waren er clowns en limonade en ijsjes.

K3 ging optreden met een pianist. Ze zongen een paar liedjes die ik nog niet kende. Die zijn van hun nieuwe cd De wereld rond. De boot wiebelde een beetje, zei Kathleen. Daarom gingen hun dansjes niet helemaal goed.

Met de tram reden we naar het plein. Daar gaven ze een concert voor heel veel kinderen. Sommigen waren door de hekken gekropen. Terug op de boot mocht ik in de kamer van de kapitein aan het stuur draaien.

Toen ging ik vragen stellen aan K3. Wonen jullie bij elkaar? Nee, we hebben onze eigen huisjes. Maar we zingen wel heel veel samen en we hebben een hond. Een meisjeshond want er mogen alleen meisjes bij de club.

Heb jij een baby in je buik, vroeg ik aan Kristel. Ja, al vier maanden. Ik mocht aan haar buik voelen. In januari wordt het kindje geboren. Ze weet nog niet wat het is. Ik denk een meisje, want dan mag ze ook bij de club.

Karen en Kathleen knepen hun neus dicht toen ze gingen praten over luiers. Mijn kindje stinkt niet, zei Kristel.

Ik mocht bij ze op schoot en we gingen lachen voor de foto. Ze vonden mij een lieverd. Ik kreeg allemaal kusjes van ze. Ik vroeg of ze komen zingen als mijn school een jaar bestaat. Maar dat kan niet, want dan zijn ze op vakantie.

Eigen K3-interview van Ilja Eichelsheim (6 jaar) uit Bergschenhoek

    • Ilja Eichelsheim