Eigen nieuws

School

Fijn weer naar school met mijn vriendinnen.

Eigen nieuws en eigen tekening van Ilse Rolf, 4 jaar, uit Ter Aar

Smerige sloddervos

Ik ben op vakantie naar een camping geweest met mijn moeder, mijn broer en ook met alle vriendinnen van mijn moeder en hun kinderen. Met de meisjes heb ik een toneelstuk opgevoerd. Ik was vader Pim. Toen ik mij moest voorstellen, moest ik zeggen; ,,Ik ben vader Pim. Ik ben 43 jaar oud. En ik ben een boze, smerige sloddervos.''

Eigen toneelnieuws van Noortje Huymans, 8 jaar, uit Oosterbeek

Visje eten

Ik ben met een vlot in Duitsland geweest, op meren en rivieren. We hebben in totaal 15 vissen gevangen. Maar vier daarvan hebben we niet opgegeten. We hebben aardig wat gereisd en we zonden op het dak. We zouden een week op het vlot blijven, maar de laatste dagen ging het zo hard regenen dat we iets eerder weggingen.

Eigen vakantienieuws van Douwe Huysmans, 10 jaar, uit Oosterbeek