Internet www.nrc.nl

Webcongres. Het Webcongres, het online discussieplatform van NRC Handelsblad, bespreekt deze week de vraag of een certificaat op vlees de productiewijze ervan moet aangeven. Volg de discussie op www.nrc.nl/webcongres.

Weblog Marie-José Klaver. Internetjournalist Marie-José Klaver schrijft in haar weblog over digitale zaken als privacy, wetgeving, beveiliging, bijzondere websites en cybercultuur. Ook wetenschap, nieuwe technologie en media komen aan bod in haar bijdragen op weblog.nrc.nl.

Actuele series. Van de belangrijkste series uit de papieren krant staan alle eerdere afleveringen op de website, onder het kopje `Actuele series' in de rechter kolom op de voorpagina van de site.

Schrijf een ik-je. Ik@nrc.nl is de rubriek op de Achterpagina met korte anekdotes van lezers. Wie een bijdrage wil leveren aan deze rubriek kan zijn tekst opsturen via het formulier op www.nrc.nl/ik.

Filmvragen. Hans Beerekamp beantwoordt vragen over film en televisie. Elke donderdag een nieuwe aflevering met vragen en antwoorden: www.nrc.nl/vragenoverfilm.

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad vanaf 1991 is – tegen betaling – te raadplegen op www.nrc.nl/archief.