INTERNET

Webcongres. Het Webcongres, het online discussieplatform van NRC Handelsblad, bespreekt deze week de vraag: is de vergrijsde vakbond achterhaald? Volg het debat op www.nrc.nl/webcongres.

Olympische Spelen. Een overzicht van de medailles van de Nederlandse deelnemers en andere hoogte- en dieptepunten van de Spelen in Athene is te lezen in het dossier Olympische Spelen 2004 op www.nrc.nl/dossiers. Ook Weblog Athene, het dagboek met notities uit de kantlijn van de Spelen, staat nog online: www.nrc.nl/athene.

Weblog Marie-José Klaver. Internetjournalist Marie-José Klaver schrijft in haar weblog over digitale zaken zoals privacy, wetgeving, beveiliging, bijzondere websites en cybercultuur. Ook wetenschap, nieuwe technologie en media komen aan bod in haar bijdragen op weblog.nrc.nl.

Actuele series. Van de belangrijkste series uit de papieren krant staan alle eerdere afleveringen op de website, onder het kopje `Actuele series' in de rechter kolom op de voorpagina van de site.

Schrijf een ik-je. Ik@nrc.nl is de rubriek op de Achterpagina met korte anekdotes van lezers. Wie een bijdrage wil leveren aan deze rubriek kan zijn tekst opsturen via het formulier op www.nrc.nl/ik. Het maximum aantal woorden is 120.