ICT: boeiende veranderingen

Het bedrijf LogicaCMG, voor ICT-dienstverlening en draadloze telecommunicatie, heeft een nieuwe directeur voor zijn activiteiten in de industrie, distributie en transportmarkt. Monique Mulder (41) werkt al meer dan zeventien jaar in de ICT. Zij begon haar carrière bij de kledingketen WE-International. Vervolgens werkte zij bij een softwarebedrijf in de Rotterdamse haven en bij een dochteronderneming van de NS. In 1995 trad ze als consultant in dienst van LogicaCMG. Volgens Mulder, die wiskunde studeerde aan de TU Delft, ,,zijn de veranderingen die er nu plaatsvinden binnen de ICT bijzonder boeiend. Er wordt mondialer gewerkt. Er vindt veel outsourcing plaats naar andere landen. Door internet zijn klanten in staat om de verhouding tussen prijs en prestatie beter te vergelijken.'' Volgens Mulder is duidelijk merkbaar dat de economie wereldwijd aantrekt. ,,Het aantal internationale klanten groeit weer.''

Personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem