Minderwaardige en lafhartige kritiek 4

De column van Frits Abrahams lees ik altijd met veel genoegen. Maar in de krant van 30 augustus vraagt hij zich af of er cijfers en statistieken zijn die mishandeling van vrouwen in de islamitische wereld geven. Ik was verbijsterd toen ik dat las.

Ik wil Abrahams erop wijzen dat er een artikel in deze krant is verschenen over de schandalige manier waarop moslimmeisjes worden verminkt, vooral in Egypte en Indonesië. Ik bedoel de verminking van de schaamdelen. In naam der islam. Als het voor Frits Abrahams niet duidelijk is wat daarmee bedoeld wordt, ben ik bereid hem voor te lichten en hem de stuitende details te geven. Hij heeft deze beklagenswaardige slachtoffers met zijn commentaar behoorlijk in de kou laten staan, kortom, hij heeft een kans gemist zijn mond te houden.

Ik bewonder de moed van Hirsi Ali. Dankzij haar zal hopelijk eens de ongelukkige situatie ten einde komen en zullen meisjes in de moslimwereld zonder angst kunnen leven.

    • Le Muscle
    • J.F. Nuboer
    • Campagne Frankrijk