Leverkusen geeft Bayern pak slaag in de Bundesliga

Bayer Leverkusen heeft in de Duitse voetbalcompetitie Bayern München met 4-1 verslagen. Dankzij twee treffers van Berbatov en Franca leidde de thuisploeg al na een klein uur spelen met 4-0. Ballack scoorde vlak voor tijd tegen voor Bayern, dat in de Champions League is ingedeeld in een poule met Ajax. De Beierse voetbaltrots, met oud-international Magath als nieuwe coach, heeft na drie competitieduels slechts vier punten behaald en een negatief doelsaldo opgebouwd. Leverkusen is met VfB Stuttgart koploper in de Bundesliga. Landskampioen Werder Bremen verloor gisteren op eigen veld verrassend van VfL Wolfsburg met 2-1. Borussia Dortmund, van de Nedewrlandse trainer Van Marwijk, verspeelde vlak voor tijd een voorsprong tegen staartploeg Hannover'96, dat dankzij Mertesacker op 1-1 kwam.