Evelina Vorontsova e.a.

De Russische pianiste Evelina Vorotsova die het Franz Liszt Concours won en in Amsterdan woont, geeft op de Uitmarkt op zaterdag 14u een recital in het gebouw van de Muziekgroep Nederland, P. Potterstraat 16. Het Cello Octet Conjunto Ibérico geeft een protestconcert tegen de oorlog in Irak en het uitroeien van indianen in het Amazonegebied: zaterdag 28 aug 13u30 Concertgebouw. Het Orkest van de Achttiende Eeuw houdt 28 aug 18u30 een openbare repetitie in het Concertgebouw. De pianist Polo de Haas en het Nederlands Saxofoon Kwartet geven zaterdag 28 aug 21u en 23u uitvoeringen van een bewerking van het Warschauconcert van Addinsell bij de Muziekgroep Nederland, P. Potterstraat 16. De fluitiste Eleonore Pameijer en de pianist Marcel Worms geven zondag 29 aug om 13u en 15u bij de Muziekgroep Nederland, P. Potterstraat 16, voorproefjes van hun Zes Continenten Project met eigentijdse muziek uit alle werelddelen.