Brigitte Kaandorp e.a.

Brigitte Kaandorp is de bindende factor tijdens de opening van de Uitmarkt op vrijdagavond (20u30 Brandpodium). Tot de vele attracties die ze presenteert, behoren de magiër Hans Klok, violiste Janine Jansen, nederrocker Huub van der Lubbe, het parodistische cabaretduo Alex Klaassen en Martine Sandifort (samen terug van weggeweest) en het welluidende kleinkunstvijftal Five Easy Pieces. Ook live te zien op Nederland 3.

Het koffieconcert op de zondagochtend, dat vorig jaar door Paul de Leeuw werd geïntroduceerd, is ditmaal in handen van Jörgen Raymann (11u Brandpodium). Ook verder is het cabaret, als vanouds, goed vertegenwoordigd. Van het duo Droog Brood tot Hans Dorrestijn, van Rooyackers Kamps & Kamps tot Micha Wertheim, winnaar van het Leids Cabaretfestival van dit jaar.