Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Tweede Turkse hit voor Danny Vera

De Nederlandse popmuzikant Danny Vera heeft voor de tweede keer dit jaar een grote hit in Turkije. Zijn nummer Innocence staat nu op nummer één bij een van de twee grote Turkse radiostations, Radio Mydonose. Vera's vorige hit heette My Confessions. De 25-jarige Danny Vera, afkomstig uit Middelburg, speelt country-ballades. Hij trad vorig jaar op in Nashville in het voorprogramma van de Amerikaanse zanger Jesse Harris. Op dit moment tourt Vera door Nederland met Daniel Lohues.