Internet www.nrc.nl

Dossier Olympische Spelen

Tijdens de 25ste Olympische Spelen in Athene worden 28 sporten beoefend, met in totaal 37 disciplines. De competities worden gehouden in 35 verschillende accommodaties in Griekenland. Op de de website van NRC Handelsblad in het dossier Olympische Spelen 2004 o.a. uitleg over zwemmen en wielrennen, de locaties, veiligheid, de strijd tegen doping, de Nederlandse en buitenlandse teams en relevante links.

Weblog Athene

Tijdens de Spelen verschijnt op de website van NRC Handelsblad Weblog Athene. Dit is een online logboek met korte berichten uit de kantlijn van de Spelen. Op www.nrc.nl/athene schrijven de verslaggevers vanuit Athene in samenwerking met de internetredactie over opmerkelijke zaken rond de Spelen, zoals de strijd tegen doping, spelregels van minder bekende sporten, de techniek, de supporters, het weer in de Griekse hoofdstad, et cetera. Tips voor de weblog kunnen worden gemaild naar athene@nrc.nl.

Filmvragen. Hans Beerekamp beantwoordt vragen over film en televisie. Elke donderdag een nieuwe aflevering met vragen en antwoorden: www.nrc.nl/vragenoverfilm

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad vanaf 1991 is – tegen betaling – te raadplegen op www.nrc.nl/archief.