Co-functie in de dealingroom

Robert van der Meij (40) en Feddo Kuiper (39) delen sinds anderhalve week dezelfde functie bij Rabo Securities. Samen zijn ze nu hoofd van het aandelenbedrijf. Die duobaan heeft niets te maken met een wens tot parttime werken, maar alles met zoveel mogelijk aandacht willen geven aan hun verschillende taken, vertelt Van der Meij. Beide heren, die fulltime werken, zorgen voor de dagelijkse gang van zaken in de aandelenhandel, onderhouden relaties met de klant, gaan op zoek naar nieuwe klanten en houden contact met instanties als Euronext. Daarnaast blijven ze ook het werk doen dat ze al deden bij Rabo Securities: Kuiper als hoofd trading en Van der Meij als hoofd sales trading. Samen volgen ze Joof Verhees op, die naar zakenbank Kempen & Co is vertrokken.

Personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat