Calista Flockhart gaat film maken

De Amerikaanse actrice Calista Flockhart, die beroemd werd als de advocate AllyMcBeal in de gelijknamige populaire televisieserie, begint aan het eind van de maand met de opnamen voor een speelfilm. Dat meldden Amerikaanse showbizzbladen maandag. Het is al enige tijd geleden dat Flockhart als actrice te zien was. Sinds de televisieserie in 2002 afliep, heeft ze haar tijd vooral besteed aan de opvoeding van haar inmiddels zesjarige zoon en aan haar relatie met acteur Harrison Ford, die drie jaar geleden zijn vrouw verliet omdat hij een relatie met Flockhart was begonnen. In de film Fragile die Flockhart nu gaat maken, speelt zij een verpleegkundige die een baan krijgt in een kinderziekenhuis dat gaat sluiten. De opnamen onder regie van Jaume Balaguero vinden plaats in Barcelona.