Serena Williams niet op Spelen (Gerectificeerd)

Tennisster Serena Williams neemt niet deel aan het olympisch tennistoernooi in Athene. De Amerikaanse winnares van de zilveren medaille tijdens het olympisch dubbeltoernooi vier jaar geleden in Sydney heeft geen reden voor haar afmelding gegeven. Ze zou nog last hebben van een knieblessure. Jennifer Capriati ontbreekt ook in Athene. De Amerikaanse ondervindt nog hinder van een hamstringblessure en meldde zich gisteren af.

Rectificatie

Serena Williams

In het bericht Serena Williams niet op Spelen (woensdag 11 augustus, pagina 13) werd gemeld dat tennisster Serena Williams vier jaar geleden in Sydney een zilveren medaille veroverde bij het olympische dubbeltoernooi. Ze won met haar zus Venus echter een gouden medaille. Het zilver was voor het Nederlandse duo Miriam Oremans en Kristie Boogert.