Reclameman op de arbeidsmarkt

Henk-Jan Engelhardt (38) is sinds ruim een week de nieuwe algemeen directeur van TMP Worldwide, een bedrijf dat zich toelegt op communicatieadvies voor de arbeidsmarkt. ,,Wij helpen bedrijven met onder meer campagnes om werknemers te vinden, we zijn een reclamebureau op het gebied van de arbeidsmarkt. Het is grensoverschrijdend, gezien klanten als Nike en IBM'', zegt Engelhardt. Hij werkte hiervoor bij NOB en als manager bij een joint venture van PTT Post Media Services. Zijn laatste functie was manager zakelijke ontwikkeling bij Publicis Dialog, net als TMP Worldwide een Amerikaans bedrijf in de advieswereld. ,,Bij TMP werken hier twintig mensen. Het is meer een onderneming en ik vind het bijeenbrengen van de werelden van werknemers en werkgevers een dankbare baan'', aldus Engelhardt.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf