De Treffers schakelt voor beker MVV uit

Hoofdklasser De Treffers heeft verrassend MVV uitgeschakeld voor het toernooi om de KNVB beker. De amateurclub uit Groesbeek versloeg eerste divisionist MVV met 2-0. Vorig jaar wonnen de Gelderse voetbalamateurs in de eerste ronde van FC Dordrecht (2-1). Het avontuur eindigde toen een ronde later tegen Veendam. De doelpunten van De Treffers kwamen op naam van Said Echargiu en Michael Evans. In de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker sneuvelen in ieder geval twee clubs uit de eredivisie. FC Groningen werd tijdens de loting gekoppeld aan NAC, terwijl NEC thuis RBC op bezoek krijgt. NEC werd in de eerste ronde vrijgeloot. De tweede ronde van het toernooi wordt gespeeld op 21 en 22 september. De clubs die Europees voetbal spelen, hoeven pas tijdens de achtste finales eind januari in actie te komen.