Première `Ellis in Glamourland' op Filmfestival

De Nederlandse film Ellis in Glamourland gaat tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht in première. Hoofdrollen in de nieuwste speelfilm van Pieter Kramer zijn weggelegd voor Linda de Mol, Chris Tates en Joan Collins. Of Joan Collins, onder meer bekend van de Amerikaanse tv-serie Dynasty, 24 september bij de première in de Utrechtse Stadsschouwburg aanwezig zal zijn, is nog onbekend.

Ellis in Glamourland is een zogenoemde `romantische feelgood-komedie' over een alleenstaande moeder, die meedoet aan een cursus `Hoe trouw ik een miljonair'. Joan Collins geeft de cursus. In de rolprent gaat Ellis (Linda de Mol) op jacht naar rijke heren op de golfclub, cocktailparty's en familiefeesten. Ellis moet uiteindelijk kiezen uit drie verschillende mannen gespeeld door Kees Hulst, Chris Tates en Tjebbo Gerritsma.