Ruzie over Beachbop

Dance-evenement Beachbop op het strand van Bloemendaal dreigt te verdwijnen. Strandpaviljoen en initiatiefnemer Woodstock '69 liet maandag weten na de editie van aanstaande zondag niet meer aan het evenement mee te willen werken. ,,Langzaam maar zeker is het uitgegroeid tot een doorsnee dance-evenement omringd door hekken en gedreven door commercie.'' Het besluit kwam voor de zes overige deelnemende paviljoens als een verrassing. Sander Groet van ID&T kondigde dinsdag aan dat hij een claim indient tegen Woodstock. Entertainmentbedrijf ID&T heeft in Bloemendaal strandtent Bloomingdale. Groet vindt het onaanvaardbaar dat Woodstock het zonder overleg met de andere partijen voor gezien houdt. Volgens hem luidt de afspraak met de gemeente Bloemendaal dat alle paviljoens aan het evenement meewerken.