www.nrc.nl

Zomerperiode. Tijdens de zomerperiode verschijnen op de website van NRC Handelsblad geen nieuwe afleveringen van de webrubrieken. Deze week zijn de laatste afleveringen voor de `zomerstop' te lezen van de rubrieken Economie voor jou, Beet, vragen over film en vragen over geld, de schaakcolumn van Hans Ree en de donderdagse aflevering van Woordhoek. Op maandag 16 augustus is de zomerstop voorbij. Marie-José Klaver blijft haar weblog bijhouden in de zomer.Scholieren. Op maandag 30 augustus verschijnt de eerste weekkrant voor scholieren weer. Tijdens de vakantieperiode staan op de scholierensite artikelen en series over onderwerpen die eventueel geschikt zijn voor een werkstuk of praktische opdracht. Columniste Nadia schreef haar laatste column. De redactie zoekt nog een opvolger voor haar. Wil jij de nieuwe columnist van de scholierensite worden, kijk dan op www.nrc.nl/scholieren.

Uit onderzoek blijkt... Ellen de Bruin schreef in de bijlage Leven &cetera een serie artikelen over populaire psychologische onderzoeken. Zo legt ze uit waarom jegelukkig worden niet kunt leren, waarom eenzaamheid dom maakt, hoe je van angsten af kunt komen, waarom het zo belangrijk is om te kunnen vergeven en nog veel meer. Een selectie van deze verhalen is nu na te lezen op de scholierensite. Lees, leer en verbaas je.