`De werkvloer' trekt bij UPS

Ze blijft in Brussel, maar verruilt het ene kantoor van pakketvervoerder UPS voor het andere. De Vlaamse Sylvie van den Kerkhof (33) werkte eerst als marketingmanger voor UPS Europa en wordt nu verantwoordelijk voor UPS Benelux. ,,Ik heb nu een groter team. Eerst werkten er twee mensen voor mij, nu rapporteren er twintig aan mij.'' UPS Nederland heeft 1.300 werknemers, België en Luxemburg samen 600. Dat ze nu het Europese hoofdkantoor verlaat, vindt ze met name plezierig omdat ze daarmee ,,meer voeling met de markt kan krijgen''. Dat was eerst beperkt tot ,,op visite gaan bij andere vestigingen''. Van den Kerkhof studeerde af als commercieel ingenieur in Leuven, haalde een MBA-graad in Chicago en ,,houdt wel van veranderingen''. Toch wil ze nog niet hardop nadenken over haar verdere carrière. ,,Dat lukt wel'', is het enige dat ze erover kwijt wil.

Personalia@nrc.nl

    • Freek Staps