Internet www.nrc.nl

Shell. Zaterdag publiceerde NRC Handelsblad een uitgebreide reconstructie van de crisis bij energieconcern Shell over de olie- en gasreserves. Het stuk is na te lezen in het dossier Shell. Net als meer nieuws, achtergronden en analyses: www.nrc.nl/dossiers/shell.

Webcongres. Staatssecretaris Van Geel (Milieu) wil het statiegeld op hervulbare pet-flessen afschaffen. Het Webcongres, online opinieforum van deze krant, buigt zich over de vraag of het statiegeld op plastic flessen inderdaad moet worden afgeschaft. De discussie is te volgen via www.nrc.nl/webcongres.

Lezen etcetera. NRC Handelsblad en de Amsterdamse omroep AT5 maakten de afgelopen maanden samen het literaire en culturele televisie-programma Lezen etcetera. Alle negen afleveringen zijn nog te bekijken op www.nrc.nl/lezenetc.

Weblog. Internetjournalist Marie-José Klaver houdt op de site een weblog bij, een internetdagboek met korte, actuele berichten en persoonlijke observaties. Ze schrijft onder meer over privacy, wetgeving, beveiliging, bijzondere websites en cybercultuur. Zie weblog.nrc.nl. Tips naar klaver@nrc.nl.

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad vanaf 1991 is – tegen betaling – te raadplegen op archief.nrc.nl.