Agrarische risico's

Extreme droogte of juist te veel regen; de kans op zieke kippen of besmette varkens; dat zijn de soort calamiteiten waar Margreet van Ee (42) zich binnenkort mee gaat bezighouden. Per 1 juli wordt zij directeur van Interpolis Re, de herverzekeringsdochter van Interpolis, dat weer deel uitmaakt van de Rabobank Groep. En omdat Rabobank en Interpolis veel klanten hebben in de agrarische sector, heeft Interpolis Re automatisch veel te maken met agrarische risico's, legt Van Ee uit. Ook houdt Interpolis Re zich bezig met risico's op het gebied van onder meer ontspanning en transport en verzorgt zij de herverzekeringen voor diverse bedrijfsonderdelen van de Rabobank Groep. De nieuwe functie betekent een interne verhuizing voor Van Ee, die sinds 2000 voor Rabobank Nederland werkt. Aanvankelijk als senioradviseur Strategie, later als hoofd Bestuurssecretariaat. Van Ee, die Nederlands en bedrijfskunde studeerde, werkte eerder vijftien jaar bij bankverzekeraar Fortis. ,,Ik keer dus terug naar mijn vakgebied.''

Personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat