Film naar boek Connie Palmen

Van het boek Geheel de uwe van schrijfster Connie Palmen komt een filmversie. Dat heeft IdtV Film bekendgemaakt. Het is voor het eerst dat een werk van Palmen wordt verfilmd. De regie is in handen van Frans Weisz, bekend van producties als Op afbetaling en Hoogste tijd. Het scenario wordt geschreven door Ger Thijs. ,,De roman wordt het uitgangspunt van de film'', aldus Thijs. ,,Het wordt dus geen letterlijke verfilming: het is een boek dat zich niet rechstreeks naar het witte doek laat vertalen.'' Palmen geeft in haar roman een filosofische analyse van haar liefdesrelatie met Ischa Meijer. De schrijfster is als adviseur betrokken bij de opnames. De acteurs voor de film, die in 2006 in première moet gaan, zijn nog niet bekendgemaakt. De opnames starten eind 2005.