Fatsoenlijke liberalen 2

Eindelijk iemand die durft te zeggen dat de VVD momenteel doordraaft in de verrechtsing. Sinds de VVD twee jaar geleden heeft gezien dat er veel zetels gewonnen kunnen worden met onderbuikgevoelens en inspelend op de angst van kortzichtige mensen zoals bijvoorbeeld de LPF en in mindere mate het CDA doen, is de VVD recordhouder angst zaaien geworden. Zoveel mogelijk `enge' buitenlanders tegenhouden, maar ook het alleen voor jezelf kiezen, en er niet zijn voor je omgeving of voor de zwakkeren in de maatschappij.En nu iemand uit eigen gelederen opstaat die inziet dat dit alles niets met liberaal zijn te maken heeft, wordt deze man publiekelijk door zijn partijgenoten afgemaakt en moet hij van al zijn verantwoordelijkheden afstand doen, want dit is te gevoelig voor zijn partij. Meneer Dijkstal moet misschien naar een andere partij die wel zelfkritiek kan waarderen.