www.nrc.nl

Uitslag Europese verkiezingen. Morgen zijn in Nederland verkiezingen voor het Europees Parlement. De uitslag wordt in de loop van de avond bekend gemaakt. Op de website van deze krant zijn op vrijdag alle verkiezingsuitslagen van alle Nederlandse gemeenten te raadplegen.

Wat vinden de lijsttrekkers? De krant legde acht stellingen voor aan tien lijsttrekkers. De politici lieten zich uit over thema's als softdrugsbeleid, Europese grondwet, pensioenen en de positie van Turkije. De meningen zijn te lezen op www.nrc.nl/europa/standpunten.html.

Nieuwsbrief. Elke middag rond vier uur verstuurt de internetredactie een nieuwsbrief met een overzicht van het nieuws van die dag en aankondigingen van interessante artikelen in de papieren editie. De nieuwsbrief verschijnt op werkdagen om 16.00 uur en op zaterdag om 11.00 uur. Abonneren op de nieuwsbrief is gratis, mits u geregistreerd bent als bezoeker van www.nrc.nl. Registratie op de site is ook gratis. Meer informatie over de nieuwsbrief is te vinden op http://www.nrc.nl/site/nieuwsbrieven.html.

Oerol. Komend weekend begint het cultuurfestival Oerol op Terschelling. Elke dag nieuwe foto's van het festival van Sake Elzinga op www.nrc.nl.