Wimbledon geeft Rusedski wildcard

De organisatoren van Wimbledon hebben de Britse tennisser Greg Rusedski een wildcard gegeven voor het komende toernooi. Met hem kregen nog drie Britten een invitatie: Lee Childs, Jonathan Marray en Alex Bogdanovic. Bij de vrouwen kreeg de Zwitserse Patty Schnyder een wildcard voor het evenement dat op 21 juni begint. Rusedski raakte dit jaar verwikkeld in een dopingschandaal. In maart werd hij vrijgesproken, nadat hij betrapt was op het gebruik van het verboden middel nandrolon. Gisteren verloor Rusedski op het grastoernooi van Queen's in de eerste ronde van de Zuid-Koreaan Lee. John van Lottum is in de eerste ronde van het grastoernooi van Queen's blijven steken. De Nederlandse tennisser verloor gisteren in drie sets van de Slowaak Karol Kucera. Van Lottum won in Londen nog wel de eerste set met 6-4, maar ging vervolgens met twee keer 1-6 onderuit.