Aldus...

De mysterieuze glimlach op de poster van Camiel Eurlings maakt mij nieuwsgierig. Waar staat het CDA eigenlijk voor bij deze verkiezingen? (VVD-lijsttrekker Jules Maaten tijdens partijbijeenkomst)

Ik laat mij niet ondersneeuwen in de Brusselse arena. (CDA-lijsttrekker Camiel Eurlings in Algemeen Dagblad)

Ik ben heel lang helemaal, maar dan ook echt helemaal weg van Prince geweest. Ik was vastbesloten om naar Mineapolis in de VS te vertrekken en mij voor zijn voeten te werpen. Ik was namelijk de perfecte kandidate als gitarist in zijn band. (...) Het werd politica, bijna hetzelfde. (GroenLinks-lijsttrekker Kathalijne Buitenweg op haar weblog)

Grappig is dat: soms willen mensen geen folder van de PvdA aanpakken maar laten ze wel hun kind door de hele stad lopen met een rode PvdA-ballon.(Kamerlid Klaas de Vries (PvdA) over campagnevoeren op zijn weblog)

tips: frontberichten@nrc.nl