INTERNET WWW.NRC.NL

Eindexamen 2004. Meimaand examenmaand. Waarschijnlijk komt er nooit meer een tijd waarin je zoveel kennis over zoveel verschillende vakken en onderwerpen in je hoofd hebt zitten. En nu moet het er uit komen. Je zult het allemaal wel meemaken: slapeloze nachten, woede over een veel te moeilijk examen, opluchting, irritante surveillanten, de overwinningsroes. En vooral de druk van het moeten presteren.

Op de scholierensite nieuws en reportages over het eindexamen. Verder links naar sites met proefexamens, uitslagen en hulp bij stress en examenvrees. Stoom afblazen kan in het eindexamenforum.

De rubrieken `eindexamenverhalen' is gereserveerd voor langere verhalen over het eindexamen. Teleurstellingen, meevallers, reacties thuis, ervaringen in het examenlokaal, schrijf het op. Bijzondere inzendingen worden ook in krant geplaatst. De beste inzender krijgt twee toegangskaartjes voor het popfestival Lowlands. De nummers twee en drie krijgen een set boekjes van Fokke & Sukke.

Webcongres.

Over de vraag of het eindexamen over het hele jaar moet worden gespreid.

Twee edities.

De site van NRC Handelsblad wordt op werkdagen om tien uur 's ochtends en vier uur 's middags ververst. De weekendeditie van de site staat zaterdagochtend om elf uur online.