Den Haag krijgt Engels weekblad

. Komende vrijdag rolt de eerste editie van de The Hague Times van de persen. Het gratis Engelstalige weekblad voor Den Haag volgt daarmee het succes van The Amsterdam Times, die ondernemer Eric de Vlieger al sinds september 2003 uitbrengt in de hoofdstad. De The Hague Times komt te liggen bij internationale bedrijven, ambassades, consulaten, boekwinkels, hotels en cafés in de residentie. De eerste editie verschijnt in een oplage van 25.000 exemplaren. Het blad brengt nieuws uit de hofstad en de provincie Zuid-Holland en is bedoeld voor een internationaal publiek, zoals zakenlieden en toeristen. Oorspronkelijk stond de lancering gepland in maart of april. Tegenvallende advertentie-inkomsten hebben volgens hoofdredacteur A. Landman de vertraging veroorzaakt. De introductie van de Rotterdamse variant – The Rotterdam Times – van is om die reden uitgesteld en staat nu na de zomer gepland.