Na 21 jaar nog steeds leuk

Hij werkt al 21 jaar bij het bedrijf ,,en het is nog steeds leuk''. Ted Thöne (49) is de directeur van Hay Group Nederland, onderdeel van het internationale adviesbureau Hay Group. Sinds begin deze maand is hij ook lid van het executive committee van de wereldwijde groep, waarvan het hoofdkwartier in de Verenigde Staten zetelt. Is twee functies niet wat veel? ,,Nee, want de nieuwe functie gaat meer over het uitzetten van een richting voor het bedrijf. Het houdt in dat ik eenmaal per week twee uur zit te bellen en eenmaal per maand naar een vergadering moet'', aldus Thöne die zich in het uitvoerende orgaan gaat bezighouden met de verdere groei en internationale versterking van Hay. Die vergadering kan zowel in Parijs als Toronto plaatsvinden, want Hay is actief in 39 landen waar het meer dan tweeduizend mensen in dienst heeft. In Nederland heeft Thöne de verantwoordelijkheid voor circa 170 werknemers.

    • Heleen de Graaf