Leider, maar voor hoe lang?

Peter Dekker (50) is sinds drie maanden verantwoordelijk voor de financiën bij brood-, biscuit- en banketproducent Continental Bakeries. Daar komt nu een nieuwe functie bij: algemeen directeur. Dekker, die eigenlijk fiscalist is, doet dit als ad interim. Hoe lang hij eindverantwoordelijk blijft, weet hij nog niet. ,,De raad van commissarissen overlegt binnenkort hoe we verdergaan. Ik doe het er voorlopig bij.'' Bij Continental Bakeries werken 850 mensen in diverse Europese landen. Dekker: ,,We moeten wat beter op de kosten letten. De wat arbeidsintensieve producten maken we nu bijvoorbeeld in Hongarije, dat scheelt in de kosten.'' Het bedrijf heeft ook vestigingen in België, Duitsland, Oostenrijk en Polen. Dekker werkte onder andere bij Mars, Packard Bell en Campina. ,,Ik ben ook nog eigenaar geweest van een aantal call centers. Zo kwam ik uiteindelijk bij TPG terecht.''

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf